Planta baixa


                                  

                 


En planta baixa es mantenen la majoria dels usos actuals, millorant les condicions existents, tant dels espais de circulació com de les diverses sales. 

El vestíbul. Els dos vestíbuls actuals (el vestíbul de l'entitat i el del teatre) s'unifiquen en un mateix espai i s'amplia la zona d'exposicions. 

L'ascensor. S'intal·la un ascensor i es construeix una rampa per tal de garantir l'accessibilitat als tres nivells de la planta baixa.

El bar. Tindrà una major presència des del vestíbul d'accés a través d'una gran vidriera i augmentant les dimensions de l'entrada. A més, s'amplia la superfície per a la zona de barra i de cuina, permetent una millora important en l'espai de treball del bar i, per tant, un impuls i millora del servei.

L'actual sala 3.
Es manté la sala i les sis sales petites per als caus del GMM i també el seu ús polivalent, reformant-se lleugerament. La millora respecte la situació actual és la disposició de les petites sales dels caus en forma d'L que recullen l’espai comú de l’actual sala 3 generant un espai més versàtil i amb relació directe amb el vestíbul d'exposicions. Es baixa la cota de la nova sala polivalent i s’augmenta així l’altura lliure de la sala. A més, es dissenyen unes grades perimetrals aptes per a l'activitat de l'esplai, per a altres activitats de l'entitat i per suport al bar en actes de gran assistència.

Els lavabos. Es mantenen els lavabos existents i es construeix un nou nucli de lavabos incorporant un lavabo adaptat.

El
punt d’informació. Es manté. 

La secretaria i la Sala de Juntes. Es traslladen a la planta primera.


C
licant a la imatge podreu veure un plànol comparatiu de la planta baixa amb  la distribució actual (esquerre) i la proposta de reforma (dreta):


Comparatiu Planta Baixa